Има на света една свята дума в любовта наричаме я ний жена символът на любовта !!! Ако наранена е сега за ВСИЧКО имаш Ти вина......

четвъртък, 30 юни 2011 г.

Месечен ХОРОСКОП ,Юли 2011

ОВЕН


През летния сезон можете да очаквате временни ангажименти при децата си свързани с работа в града или на село. Това може да ги отдалечи за вас и през този месец.За несемейните представители на знака нова връзка с човек от друго населено място/държава За тези, които са сериозно обвързани вече, новини и предложения, които ще направят отношенията ви още по-сериозни и стабилни. Късмет, който заслужавате...Някои представители на Овен са емоционално подтиснати вследствие неприятен развой на една интрига или клюка. Житейски урок, който всеки един от нас получава понякога. Нещата бързо ще отминат и всичко ще е наред и дори успех за нещо ви се дава


ТЕЛЕЦ






Няма да ви е лесно този месец, но и вие самите ще правите някои неща по трудни. Загуба на нещо, което е важно за вас ще предизвика бурен конфликт и като торнадо може да помете всичко, без да има възможност за възстановяване на щетите. БЪДЕТЕ РАЗУМНИ!Ще се обмисля една житейска или професионална промяна. Ще има възможност да се реализира, но нещата ще стават постепенно и с изпипване на детайлите.Притеснения около здравето на близък или познат човек, който живее или пребивава в друго наслено място/държава.Неочаквани нови запознанства и приятелства, които ще ви заредят с положителни емоции и ще ви дадат нови познания за света около вас.Финансови неприятности при семейните Телци свързани със забавяне на изплащане на заплата, аванс, хонорари и др. 


БЛИЗНАЦИ






На добра финансова стабилност могат да се надяват сега мъжете Близнаци над 35 години. Това ще е свързано с различни и индивидуални източници на доходи.Ваши приятели или познати ще са пред раздяла в брака си. Това ще е неприятно и болезнено, още повече, че ще е трудно и да вземете някаква страна.Внимание с извънбрачните връзки!!!Като цяло всички Близнаци могат да очакват сега по-големи фианснови постъпления, печалби, приключване на стари плащания и заеми. Очаквайте успокоение, но и бъдете разумни.Неприятна новина свързана с житейска раздяла, за която сте били подготвени с оглед на събитията от последните няколко месеца .

РАК




Юли ще е един успешен и изпълнен с възможности месец за голяма част от представителите на Рак. Хубавите неща ще са свързани с новите шансове и възможности, които ще ви бъдат дадени, както и с хубавите събития свързани с дома ви.Неприятности могат да възникнат при жените, които ще са свързани с напрежение в отношенията с други жени.Планирано пътуване, което ще се реализира с приятни емоции и настроение. Възможно е да има връзка с лятна почивка, с гостуване при близки хора или с промяна по местоживеене.Ще ви потърсят хора, които едно ще говорят, а друго ще мислят. Бъдете нащрек и не бързайте нито да се радвате, нито да се ядосвате.Битови проблеми, които са ви тежали на главата от няколко месеца насам сега ще доведат до изхвърляне от дома ви на неужна битова техника, мебели и други вещи.Сега е важно да се избягват конфликти без значение на каква основа са. Дори и да сте прави, пак ще останете виновни или наранени. 

ЛЪВ




На мнозина от вас няма да им бъде лесно този месец. Добре е предварително максимално да се мобилизирате и да не се отдавате на лятна ленност, която може доста да ви навреди.Ще има загуби, които ще преживеете емоционално било поради факта, че са свързани с хора, които познавате или защото касаят неща, за които сте имали надежда. Не упреквайте други затова, което се случва, защото нещата едва ли са зависели от някого.Поводи за радост ще има и няма как да е иначе. Една необходима или желана придобивка ще украси дома ви или ще създаде чудесни емоции в семейството ви.Неочаквани пари или печалби от съвместна дейност, обща работа, работа с екип или колективно участие в игра на късмета/лотария/тото.Мнозина ще получат различни шансове за развитие през този месец, но съществува реална опасност да изкоментирате предварително нещата с неподходящите хора и те навреме да се намесят във ваша вреда. 


ДЕВА




През този месец мнозина ще очакват гости от път или мнозина ще се отправят на път за да гостуват на свои близки и роднини. Ще има една чудесна ваканция за голяма част от Девите изпълнена с незабравими емоции.Срещи и контакти с хора отблизо и далеч, които ви носят късмет или ви отварят врати към нови възможности за развитие. Ще си помислите преди да вземете важни решения, но и ще осъзнаете съдбовността на момента, който може и да не се повтори.Промяна в работата или в учението на дете или млад човек от семейството ви. Трудни моменти, но са за хубаво...Разходи на средства свързани ссъ здравето на близък или познат човек. Може да участвате и в кампания свързана с нечие скъпо струващо лечение в страната или в чужбина .Мъжете от знака ще са настроени романтично и ще търсят любов и свежест в отношенията си, както и ще са готови да дават такава. Възможни са важни решения и промени в този план.


ВЕЗНИ




Ще имате някои планове за този месец, но те често ще бъдат натоварени с напрежение или проблеми в отношенията ви с деца или по-млади от вас хора. Ще стават нещата, но по-трудно и с повече усилия.Любовта ще е щедра към вас този месец. Самотните може да срещнат нужния за емоционалния си баланс човек, а обвързаните да преоткрият щастието с човека до себе си. Понякога се случват "неслучайни" събития, които да ни покажат какво имаме в живота си.Изненади са възможни в живота на мъжете над 35 години свързани с различни забавяния и загуби, които или бързо ще отшумят или ще могат да бъдат преживени.Срещи с разлинчи хора и близки и приятели, партньори с които ще уреждате финансови въпроси в благоприятен за вас аспект или в полза и на двете страни.Ще се зарадвате на някаква придобивка, за която сте имали очакване или която сте планирали да си я купите. 



СКОРПИОН






Разочарование носи юли за мнозина от вас по отношение на приятели, познати, колеги и съседи. За нещо ще разчитате на тях или за нещо ще им имате доверие, но ще бъдете неприятно изненадани.Внимание със здравето, както вашето собствено така и на близките ви хора. Ще има нужда от едно сериозно или продължително лечение, но няма място за паника.Неприятностите сега и сложните моменти, с които ще се сблъскате често ще ви идват в повече провокирайки ви към твърде крайни решения, раздели и откази от планове, напускане на работа или ангажимент и др. Бъдете повече разумни и по-малко емоционални.Финансова стабилност в дома ви благодарение на вашите усилия, на работата или ангажиментите и на вашите близки. Възможност за промени и подобрения от всякакъв характер.



СТРЕЛЕЦ






Юли ще е хубав месец за голяма част от Стрелците, но за дамите над 35г възраст ще има моменти на тъга и стъписване поради възникването на непредвидени и най-малко очаквани спънки пред техните планове и надежди. Това не означава, че нещата няма да се случат, но ще се мине и през трудности преди успешния финал.Мнозина ще пътуват и ще се радват на хубавите емоции, които лятото носи със себе си. Внимавайте с новите запознанства и с хора, които настойчиво ви предлагат някаква услуга.В личните ви и интимни отношения нещата ще са на приливи и отливи. Ще имате и много хубави/специални моменти, но ще имате и периоди, в които ще трябва да изглаждате противоречия.Младите мъже ще са лесно докачливи и избухливи. Ревността също ще създава понякога проблеми. Ако имате ангажимент със съдебно дело, бъдете нащрек!Внимание за тези от вас, които имат здравословни неразположения. Може сами себе си да заблудите с погрешна диагноза. 

КОЗИРОГ






Какви очаквания можете да имате за този месец? Преди всичко една специална връзка ще бъде поставена на изпитание попадайки в неочаквана ситуация. Ще се изпита не само силата на чувствата помежду ви, но и силата на характерите ви.Ако имате специални очаквания за парични постъпления може да останете силно разочаровани. Юли няма да е толкова щедър към вас, колкото вие бихте желали, затова бъдете пресметливи.Възможни са раздели при семейните двойки поради различни причини. Напразни надежди свързани с дете или с млади хора от фамилията ви.Нова придобивка за дома или реализиране на някои подобрения в него. Възможен е и нов дом, жилище, квартира. Хубави моменти свързани с работата, бизнеса или учението ви където могат да се появят нови възможности, предложения, ново начало и др. успехи 

ВОДОЛЕЙ



При младите дами, като че ли всичко ще върви наопаки. Едно ще чакат - друго ще идва. Това понякога ще се окаже доста обезпокоително за емоционалната ви натура и ще сте склонни както лесно да изпадате в депресия, така и да си поплаквате.Сега трудно ще може да се гадае от утрото за целия ден. Винаги ще са възможни всякакви обрати, както към хубаво, така и в противоположен аспект. Но късмет определено няма да ви липсва!Във финансов план месеца ще бъде много по-благоприятен отколкото по отношение на личните ви контакти. Ще очаквате повече доходи и такива ще има от различни източници, както и неочаквани печалби.Ще планирате гостуване или събиране в дома си или може да бъдете поканени на такова, но ще има промени в последния момент от всякакъв характер.Уреждане на документи права свързани с движимо или недвижимо имущество. Покупки на вещи, мебели, техника и др. полезни и необходими за вас неща 

РИБИ




Основните ви очаквания за юли определено ще имат връзка с дома и със семейството ви. Ще има важни срещи или разговори; промени от всякакъв вид.
Наследствени въпроси, грижи за извънградски имот или грижи за възрастни родственици ще създадат напрежение и ще са предпоставка за по-малки или по-големи конфликти.Ще охладнеят отношенията ви с някои хора, поради факта, че вече трудно комуникирате с тях или имате твърде големи различия във възгледи и планове за бъдещето.Мъжете, които ще пътуват през този месец да бъдат внимателни както по време на път, така и с документи, с багаж, в контактите си с непознати хора и др. Възможно е разочарование относно целта на пътуването.Мъжете, които ще пътуват през този месец да бъдат внимателни както по време на път, така и с документи, с багаж, в контактите си с непознати хора и др. Възможно е разочарование относно целта на пътуването.Младите мъже ще запомнят юли с едно неочаквано събитие, което вещае интересни събития до края на годината 

0 коментара:

Публикуване на коментар