Има на света една свята дума в любовта наричаме я ний жена символът на любовта !!! Ако наранена е сега за ВСИЧКО имаш Ти вина......

четвъртък, 4 август 2011 г.

Месечен хороскоп август 2011

ОВЕН

Важен за бъде август за жените Овен. Предстоят ви сериозни размисли и решения по важни за бъдещето ви въпроси. Ще търсите съветите или помощта на жена с опит или с нужните ви контакти.Хубави моменти ще се изживеят покрай деца и млади хора. Новини свързани със зачеване или раждане, лични празници или успехи в учение и кариера и др.Движение ще има и в живота на мъжете, които както ще пътуват с определена цел, така и ще имат различни по характер контакти и срещи с хора от път.Неочакваните срещи и запознанства както в реалния, така и във виртуалния свят ще доведат до непланирани флиртове или нова любов.
Новини или предложения, които ще отворят широки врати пред вас с цел реализиране на важни планове и проекти и в личен и в професионален план.Пазете се от споделяне и афииширане на личните си неща. Бъдете по-дискретни и се пазете от злонамерени и завистливи хора. Може да си създадете непредвидени проблеми, които няма да ви донесат провал, но ще имате достатъчно негативни емоции с тях .

ТЕЛЕЦ

Август носи струпване на облаци над дома ви свързани с проблеми от семеен или материално-имуществен характер. Възникват сложни отношения, предпоставки за различни неприятности и дори раздели.Младите мъже от знака да бъдат по разумни и предпазливи по отношение на финансите си. Ще имате по-големи очаквания за приходи, които или няма да са такива или ще възникнат непредвидени големи разходи, които така или иначе ще внесат хаос в бюджета ви
.В професионален план ще имате възможност да реализирате своите очаквания, но са възможни конфликти с колеги, клиенти, партньори и др.Като цяло август ще изисква преди всичко внимание по отношение на приходите и разходите ви, на всичко, което ще изисква някакви плащания или документация.Леки здравословни проблеми, които може да имат връзка с летните вирусни заболявания или други неразположения. С адекватните си действия ще успеете бързо да се стабилизирате.За тези от вас, които са ангажирани със съдебен процес ще възникант неприятни моменти, които ще ви накарат да отстъпите в някои свои искания или да търсите други варианти да защитите правата си .

БЛИЗНАЦИ

Август ще бъде месец на планове и надежди свързани с личния ви живот, неговото развитие до края на годината, както и развитието на важни за вас приятелски връзки.Възможно е пътуване по работа или пътуване с определена цел. Срещи с нови или важни за вас хора. Преместване в друго населено място с цел работа.
Събиране по специален повод. Получаване на скъп подарък или получаване на права върху вид собственост. Уреждане на имуществени или битови проблеми по най-добрия за вас начин.Ще възникнат неочаквани неприятности в дома ви, които ще създадат смут и напрежение.Проблеми със съседи поради лошо стопанисване на имущество.Предложение, което ще е много специално. Знаете, че това е вашия късмет и шанс и ще направите всичко възможно нещата да се получат, независимо дали става дума за работа или за неща, касаещи личния ви живот .

РАК

< Младите дами ще са леко разочаровани от живота си на този етап най-вероятно поради по-големите очаквания които са имали. Нещата ще станат, но ще им трябва повече време, а вие създавате хаос с припряността си, което може да доведе и до загуба в един момент.Избягвайте конфликтите, те ще са във ваш ущърб и до нищо хубаво няма да доведат.Младите мъже може да бъдат изненадани около събития с дете/деца, за които няма да са подготвени.Мнозина ще мислят за създаване на семейство или поне за начало на съвместно съжителство, като начин на проверка на чувства и съвместимост за по-дълготрайно обвързване.Стара любов ще иска нов шанс, но това ще е свързано с много важни промени и решения, за които може и да не сте готови или да нямате желания да осъществите. Бъдете искрени и не давайте напразни надежди .

ЛЪВ

Август месец въпреки празничната атмосфера около личните ви празници ще донесе и доста напрегнати моменти. Ще има недоразумения и поводи за спорове и конфликти с хора от приятелското ви или съседско обкръжение.Неочаквани промени и нови обстоятелства в професионалния живот на деца/внуци или такива свързани с тяхното учение.Финансово ще имате добри доходи, но ще съществува и голяма вероятност от опит за измама, подвеждане или искане на заем, който трудно ще бъде върнат. Пазете се от прибързани действия и решения.Битови проблеми могат да ви изненадат в най-неподходящия момент и да доведат до необходимост от нова, непланирана покупка или търсене на спешна помощ от страна на необходимия специалист.Проблеми със здравето на близки хора могат да бъдат причина за пътуване на кратко или по-дълго разстояние.

ДЕВА


Август е един чудесен месец за младите дами Дева, които ще имат възможността да се зарадват на много и важни за бъдещето си неща. Дано оцените правилно всеки шанс, който ще ви бъде даден!Планирани раздели в семейството свързани с премествания, пътувания по различни поводи или други житейски ситуации.Възможни са и събития свързани с официален развод, които не носят изненада за никого.Любовта ще бъде особено щедра към младите мъже от знака. Събитията ще ви провокират към решителни действия и разговори; промени в статуса ви.Кои са неблагоприятните тенденции сега? Те предимно идват от страна на недоброжелатели, които отдавна се опитват да покажат наяве стари ваши грешки или прегрешения забърквайки ви в нови неприятности.Възможни са непредвидени разходи или по-големи плащания, забавяния на пари на които разчитате и др. неприятни моменти свързани с финансите ви.Ще сте склонни лесно да изпадате в депресия или в песимистични настроения, но хубавото е, че те бързо ще преминават .

ВЕЗНИ

Август ще е наситен откъм събития месец. Бъдете готови за всякакви новини и за всякакви събития. Ще се наложи да разрешавате неприятности свързани с емоционалния ви или семеен живот. Търпението ви ще бъде поставено на изпитание, но когато нещата се изчистят, ще видите че е имало полза от това.Ще се поразтревожите около едно пътуване. Уплаха или стрес, които бързо ще преминат. Успехи и реализация на планове свързани с път или с пътуване.Срещи с хора живеещи близо до вас, които ще ви натоварят със собствените си проблеми. Ще искате да помогнете, но ситуацията ще е такава, че няма нито с какво, нито как...Предстоят ви разговори свързани с кариерата или с бизнеса ви.Неочаквани промени в плановете ви, които ще са по-добрата ви и успешна реализация в личен или професионален план.

СКОРПИОН

Финансови приходи, определено с тенденция да са по-високи от изминалите месеци или получаване на определена сума пари.
Младите дами ще са подозрителни към шанс, който им се дава и ще търсят твърде дълго уловката в него. В това няма нищо лошо, човек да е предпазлив, но и гледайте да не изпуснете нещо наистина важно за вас.Изчистване на непотребни вещи от дома ви, промени от всякакъв характер.
През месец август ще възникне ситуация свързана с по-голям риск с пари/финанси, който може да повлече след себе си нежелани загуби и проблеми. Търсете съвет, когато сте несигурни във финансовите си дела.Приключване на дела от семеен характер .

СТРЕЛЕЦ

Това, което по някакъв начин ще ви притеснява или плаши през този месец са по-големите разходи и невъзможността да ги планирате така както на вас ви се иска. Възможни са конфликти свързани с пари.Хубави моменти и приятни изненади свързани с деца. Новини около бъдещо майчинство или раждане на дете и др.Мъжете Стрелец ще се радват на приятелска връзка, която им дава много положителни емоции и енергия. Възможни са и нови хора в приятелското ви обкръжение.През август обаче ще възникне една твърде сложна ситуация, свързана с негативни емоции около човек, когото познавате и които ще засегнат както неговия живот така и вашите отношения с него.Младите дами може да пътуват, както за да си починат през лятната си отпуска, така и за да посетят свои близки или приятели .

КОЗИРОГ


Хубавите моменти сега ще бъдат свързани с любовта ви и нейното бъдеще, независимо дали сте семейни или не, обвързани или не. Планове свързани с бъдещето ви.Мнозина ще продължат да бъдат ангажирани с различни ремонти и подобрения в дома си. Голяма част от Козирозите ще се нагърбят с повече работа, както в дома си, така и на работното си място, като за това ще си има и определена причина.Месец, в който ще направите планирани покупки за дома си или за самите вас, като техника, вещи за бита, както и други лични вещи.Новини свързани със сериозните здравословни проблеми на човек, когото познавате. Ще следите нещата от разстояния, тъй като не сте толкова близки за да поемате някакъв личен ангажимент.Гости в дома ви, които може да са ваши роднини, приятели или съседи, изпаднали в някакво затруднение и имащи нужда от съвет или конкретна помощ.Младите мъже от знака ще се люшкат между тревоги и малките радости, които живота ще има дава. Научете се да цените това, което ви се дава и не пилейте шансовете си само защото вярвате, че и утре ще имате слънчев ден 

ВОДОЛЕЙ


През август ще се струпат повечко задачки при дамите над 35 години. Стари неразрешени проблеми или неизяснени отношения ще излязат на преден план, защото възникват нови неприятности около тях. Време за по-решителни действия от ваша страна.Разходи за дете или получаване на пари заради дете. Важни празници и събития свързани с млади хора от семейството ви.Успехи за дома и домашните ви дела и планове. Получаване на нов дом, преместване или подобрения в интериора.Неприятна новина свързана с нечие пътуване или вие самите ще направите нежелани за вас промени около едно пътуване.Август като цяло ще бъде успешен месец, но винаги пазете плановете си от любопитни и недотам доброжелателни хора. Сами себе си пазете...За тези, които сте в процес на създаване на ново семейство възникване на непредвидени обстоятелства, които ще ви накарат да се замислите дали вземате правилни за бъдещето си решения 

РИБИ


Напрежение във финансовите ви дела носи август, особено ако сте допуснали големи грешки през юли или сте харчили в повече от това, което сте могли да си позволите. Ще ви е доста притеснено...Разбира се хубави моменти и хубави новини ще има. Те ще идват от различни места и ще ви зареждат с много позитивизъм и вяра в бъдещето ви.
Мъжете Риби ще срещнат стара своя любов и това ще е преломен момент в живота и на двете страни: към общо бъдеще или окончателно загърбване на миналото.По-големи или по-отговорни професионални ангажименти пред младите дами Риби и мъжете над 35 години. Нова работа, нов старт или въвеждане на нова дейност, нови технологии и др.Приятели ще ви отправят покана за гостуване свързано с техен личен или семеен празник. Възможна е и покана за гостуване свързано с пътуване.Неочаквана придобивка, която може да е вид подарък, печалба от томбола или лотария или друга подобна възможност 

0 коментара:

Публикуване на коментар