Има на света една свята дума в любовта наричаме я ний жена символът на любовта !!! Ако наранена е сега за ВСИЧКО имаш Ти вина......

събота, 28 май 2011 г.

Месечен ХОРОСКОП Юни 2011

ОВЕН

През този месец почти всички вие ще имате някакъв шанс за успех в личен или професионален план, но мнозина притеснени от някакъв вид уловка, от това, че някой може да е неискрен или да има користни намерения ще игнорират сами тези възможности.Не разчитайте много на пари, които някой има да ви връща или които някой ви е обещал да ви даде като услуга, за да си свършите някаква работа или за нещо друго. Мнозина са ви приятели, но когато нещата стигнат до пари отношенията се променят

ТЕЛЕЦ

Голяма част от вас сега ще мислят какво мога да направят през топлите месеци за дома и градината си. Ще правите подобрения, промени за удобство и комфорт, а някои ще се нанесат и в ново жилище Месец за създаване на семейно гнездо. Начало на съвместно съжителство или брак.Ще правите различни планове и въпреки, че ще ви се налага да разчитате на непознати хора, то успех ще имате или поне ще стигнете до точка близка до успеха, от която ще продължите през следващия месец.

БЛИЗНАЦИ

През този месец се гответе за гости в дома си. Дори и да са за един ден такива ще има и те ще дойдат с хубаво, с приятни за вас и за тях емоции. Възможни са и други събирания в дома ви по най-различни поводи.В работата си ще почувст.вате нов полъх, който ще дойде по линия на нови дейности, нови клиенти, нов пост или нова работа, по-висока заплата или повишени доходи и др. Ще имате късмет, който ще ви зарежда с много надежди за бъдещето ви.

РАК

Известни финансови неприятности ще внесат напрежение през този месец, но те ще са свързани с грешки и неразумност в действията на член от семейството ви, т.е. проблема ще бъде вътре в дома ви.Новини, които носят разочарование за дете или млад човек от семейството ви. Въобще ще има някаква неприятна новина, която ще ви натъжи или разстрои по някаква причина.Младите мъже ще са склонни към емоционална неудовлетвореност, което ще ги прави сприхави, ревниви и сами предизвикващи недоразумения с неправилно тълкуване на думи и действия 

ЛЪВ

Неочаквани парични постъпления от деца и внуци или заради тях. Те може да са по право: като издръжка, стипендия, пенсия и др. или да идват по линия на някаква неочаквана печалба.Финансово месец юни ще бъде благоприятен за голяма част от вас и вие максимално се възползвайте от шансовете, защото не би могло да се очаква, че винаги ще е така. Възможни са и успехи от игри на късмета, но не хвърляйте всичките си ресурси там.

ДЕВА


През този месец мнозина ще имат грижи и задължения около странични имоти, вилно място, имот на родители и др. Някои може да предприемат действия за продажба поради невъзможността да ги поддържат. В любовен план ще има едно усещане за неудовлетвореност. Сякаш връзката ви отива в посока, различна от тази, която вие очаквате.Ще има и доста представители на знака, за които една стара любов още тлее като незагаснало въгленче в сърцето

ВЕЗНИ

Юни ще е месец, в който въпреки хубавото и слънчево време навън, в душата ви ще е смут и объркване по различни въпроси касаещи личния ви живот. Ще сте склонни към съзлива сантименталност и лесно да се афектирате от всяка новина, независимо колко сигурна и вярна е Неочаквани тревоги в дома ви, които ще поставят на изпитание способността ви да реагирате адекватно при всяка непредвидена ситуация. Радостта през този месец ще дойде по линия на учението, кариерата или бизнеса ви. В тези области ще можете да разчитате на успех, на перспективни и примамливи предложения, на повече печалби или продажби, успех на интервю за нова работа и др.

СКОРПИОН

Месец, в който младите дами могат да очакват много добри финансови постъпления от различни източници и дейности. Голяма част от тях ще са очаквани, но разбира се ще има и изненади.Месец, в който промяната ще витае във въздуха за голяма част от Скорпионите. При всеки един от вас ще има нов момент бил той свързан с личния ви живот, с кариерата, с дома или със семейството ви.Неприятностите в емоционален план за някои от вас най-сетне приключват с официална раздяла, а за други с края на бракоразводен процес.

СТРЕЛЕЦ

Неочаквани финансови проблеми ще ви накарат да изоставите някои от първоначалните си планове за месеца. Ще получите нужната помощ или правилния съвет.Успехи и радостни мигове свързани с деца: зачеване, раждане или личен успех, което ще ви направи горди като родители. Ще мислите и с какъв подарък да зарадвате носителя на хубавата вест.В работата или в бизнеса ви предстои раздяла с колега, ръководител или партньор поради нови житейски ситуации и промени в неговия/нейния живот.Младите мъже ще имат големи очаквания за този месец и съдбата определено ще е на ваша страна с голяма доза късмет и с даване на шансове за нов старт в личен или професионален план. 

КОЗИРОГ

Бъдете готови за трудности и изпитания. Намирате се в период, в който те ще провокират вашите човешки качества, като отговорност, доброта, състрадателност. Ще сте лесно избухливи и склонни да наранявате другите или да приемате техните забележки и съвети твърде лично и болезнено.Неприятности, с които ще успеете успешно да се справите ще има най-вече при мъжете над 35 години. Нещо на което преди сте махнали с ръка като незначително сега ще ви напомни за себе си.В емоционален план ще разберете, че дори и чувствата с партньора ви да са силни, понякога финансови проблеми могат да създадат напрежение помежду ви. Ще имате очаквания, които засега няма да се реализират.

ВОДОЛЕЙ

Юни ще бъде хубав месец за младите дами, които ще се радват на по-високи доходи или по-големи парични постъпления, както от работа, така и от други източници.Неприятности могат да възникнат при пътуване. Бъдете предпазливи и разумни, както ако сте зад волана, така и ако ползвате обществен транспорт.Месец, в който ще се замислите за една изгодна или необходима покупка. Възможно е и да решите да я направите сега, за да не изпуснете благоприятната за вас оферта или ситуация.


РИБИ

Повечко разходи ще има около дома или заради семейството ви, които може да бъдат свързани с ремонти, почивка и други причини. Ще има момент на леко притеснение.Новини в семейството свързани с неприятности в дома на ваши роднини или от семеен характер в брака на ваши приятели.



0 коментара:

Публикуване на коментар