Има на света една свята дума в любовта наричаме я ний жена символът на любовта !!! Ако наранена е сега за ВСИЧКО имаш Ти вина......

петък, 3 декември 2010 г.

Мъжете и обвързването



Някои мъже се страхуват от обвързване ,страхуват се да не загубят свободата си ,да не се окажат в плен на еднообразието и да превърнат и без това скучните си дни  в още по скучни . Странното е ,че докато са сами те наистина си търсят сериозна връзка незнайно защо ,обаче когато я намерят бягат. Хем не искат да са сами ,хем искат свобода. Странно нещо са мъжете ,а всъщност са толкова лесни ,че даже и самите те си го знаят.
За да разберете един мъж не ви е нужна книга с психология ,а само трябва да се въоражите с търпение и  непукизъм. Някой може да ми се разсърди като прочете това ,но истината е че колкото си по безразлична толкова повече си обичана.
******************************
Естествено докато го чакате да се реши дали иска да се обвърже или не   ,просто може да се насладите на добрия секс, защото все трябва да има причина да сте с него ,а съм сигурна ,че това е СЕКСЪТ.
Няма какво да се заблуждаваме сексът е основният двигател в една връзка ,обикновено началото идва от сексуално привличане и продължението на самата връзка зависи от него основно. Разбира се трябва да има и доверие и взаимно разбиране и всички онези неща ,за които сме чували ,но само се замислете от къде идват те . Разбира се от това малко наивно и простичко начало СЕКСЪТ.
******************************
В една връзка ако единият партньор загуби сексуално влечение към другия това е нейният край. Така че ако той все пак спре да ти обръща внимание не му се сърди ,защото загубилят интерес мъж  ще ти причини само страдание. Просто се опитай в такъв момент да го забравиш по бързо ,а да не говорим че интерес може да загубиш и ти .АКО ЕДНА ЖЕНА СПРЕ ДА ПРАВИ ЛЮБОВ С МЪЖА ,КОЙТО ОБИЧА това съвсем не означава ,че той е спрял да я привлича .Тук има нещо много по дълбоко ,но при жените се случва в доста по късен етап от връзката.
Според мен мъжът е този ,който трябва да пази сексуалното развитие на връзката ,така че ако той иска да прави секс с теб имаш точки в твоя полза .Той те харесва ,харесва му да прави секс с теб ,държи се добре с теб и те боготвори.
Дано добре да ме разбираш ,защото ако наистина мислиш ,че той е човека за теб ,ще бъдеш най- перфектната любовница за него.
******************************
И ако правилно сте ме разбрали първото ,което трябва да направите е да сте единствената ,най-добра любовница за него. Разбира се това не означава ,че трябва да тренирате акробатика за да го впечатлите - просто му доставяйте удоволствие ,а тайната на мъжкото удоволствие ,колкото и да ми е тъжно ,че ще го кажа е френската любов .Незнам дали е за съжаление ,но той ще ви обича повече от себе си дори ако го дарявате с орални ласки.
Така вече може да сте сигурна ,че почти сте го спечелила ,защото имате още доста работа с него .И както един приятел ми беше казал преди време "за да имаш един мъж изцяло за себе си отдели го от приятелите му".Така че действайте и смело напред .

0 коментара:

Публикуване на коментар