Има на света една свята дума в любовта наричаме я ний жена символът на любовта !!! Ако наранена е сега за ВСИЧКО имаш Ти вина......

четвъртък, 2 декември 2010 г.

Изборът в любовта

Когато се влюбваме и усещаме трепет в гърдите и пулса ни бие учестено, мислейки само за този човек ,който ни е накарал да се чувстваме така пълноценни и желани. Така ние правим изборът си в любовта ,а той понякога не е най- правилен за нас .Сърцето явно също греши ,защото когато този трепет си отиде осъзнаваш какъв избор си направил и ако ти хареса е добре ,но ако е си нещастен и самотен в тази връзка какво се прави тогава. Трябва ли да се разделяме или просто да продължим напред !? Никой от нас не иска да бъде сам и понякога само заради страха си да останем сами ние просто търпим. Но разбира се всяко търпение има своите граници .Зависи само от това какво сме готови да изтърпим.


ТОЛКОВА ТРУДНА И ТОЛКОВА БОЛЕЗНАНА ,раздялата винаги ни хваща неподготвени и за съжаление се преодолява трудно. Трудно е да мислиш за друго ,когато любимия човек просто си е тръгнал ,трудно е да продължиш да живееш сам при полужение ,че до вчера си споделял всико с някого .И си мислел ,че това няма да свърши никога ,защото между вас има любов. Но след като вече раздялата е факт просто продължаваме напред доста трудно. Трудно човек свиква със самотата, трудно е да си сам на празник ,да нямаш опора и блага дума. И въпреки всичко заставаме бодри сутрин ,готови да посрещнем една нова любов с идващия ден, но уви ние потъваме в униние, когато се разделим с любия човек, когато мисълта ни е само при него и дните ни съвсем не са приятни ,а мъчителни . Как да се спасим от раздяла и все някога , някой на когото държим да остане завинаги в нас. Рецепта за щастие НЯМА. Трудно е да си сам ,боли и не искам да се повтори ,защото просто съм уморена. Уморена от раздели ,от болката на ЛЮБОВТА.






На колко от нас ни се е случвало любим човек да ни изневери!? Това малко е риторичен въпрос ,защото всеки малко или много се е съмнявал във верноста на гаджето си ,но какво правим ,когато го видим с очите си ,можем ли да простим една изневяра и на какво сме способни ,когато смачкат самочувствието ни тотално. Защото изневярата е най-тежката лъжа ,която не може да бъде простена. Едва ли има връзка ,която да е продължила дълго след разкриването на една изневяра. Нека преди да се е стигнало до този момент да опитаме да разгадаем нейните знаци.
Когато един мъж изневерява първия признак е неговото поведение спрямо вас. Започва да се държи по грубо от обикновено, не търси вече вниманието ви ,отбягва сексуалния контакт с най-различни предтексти. Винаги е уморен ,прибира се късно ,изключва телефона ,намира оправдание като жените ,когато са в цикъл. Обвинява ви за дребни неща ,опитва се да ви деформира физически - да речем нова прическа ,ново бельо ,нов грим и т.н.Не иска да излиза вече с вас както казах "работи много и е уморен". Същевременно прави всичко това с някоя друга...Светна ли ви вече червената лампичка или все още се двоумите!? Ако това не е достатъчно просто го проверете и ще бъдете напълно наясно .Разбира се може и да има друга причина за неговото поведение ,но я се замислете - кога преди вашия човек си е бръснал краката ,купувал си е скъпи цигари ,застоявал се е с часове пред огледалото за да се види с "приятели". Трудно е да приемеш очевидното ,но то е факт. А фактите са ,че той просто те лъже.
Любовта е странно чувство и винаги ще ни носи и неприятни изненади ,но ние винаги ще я търсим и дано ,когато я почувстваме пак този път да бъде ИСТИНСКА!!!!!


0 коментара:

Публикуване на коментар