Има на света една свята дума в любовта наричаме я ний жена символът на любовта !!! Ако наранена е сега за ВСИЧКО имаш Ти вина......

сряда, 20 април 2011 г.

Месечен ХОРОСКОП Май 2011

ОВЕН

Напрежението през този месец ще е огромно. Работата ви ще върви, но ще бъде съпроводена с голяма доза агресия. Ще бъдете разкъсвани от вътрешни противоречия към средата на месеца. Като цяло ще бъдете финансово активни. Края на Май го посветете на своето семейство. 

ТЕЛЕЦ


Този месец ще започне с ниска активност за вас. Нетипично, но вие ще се опитате да бягате от своите отговорности. Много е възможно да проявите агресия към своите близки. Ще настъпи промяна след 20-то число, когато ще почувствате прилив на нови сили и ще проявите своите лидерски качества за добро. 

БЛИЗНАЦИ


Много силен месец, една премия, която не сте очаквали ще ви зарадва. Финансово сте стабилни. Свръх натоварването в работен план ще ви се отрази. След 20-ти е много вероятно да почувствате умора и ще се наложи да посетите личния си доктор. Ще имате още благоприятни възможности в работен план, сега е момента да обърнете внимание на своето здраве. Възможно в следствие от преумората да вземете едно – две грешни решения и да изгубите крупна сума пари. Опитайте се просто да балансирате, не вземайте кардинални решения

РАК


Всичко около вас се развива с шеметна скорост и ще направите наистина добро впечатление на вашите началници или съдружници до 14-ти Май. След това ще бъдете погълнати от активен социален живот. Постоянно ще сте желани гости на фирмени празненства и там ще създадете два много важни контакта са бъдеще. Не пренебрегвайте своите близки, скоро някой ще има важен празник, почетете го!

ЛЪВ




Работете в екип, това ще ви облекчи. Вие сте в края на най- тежкия период за годината. Най- края вашия късмет ви се усмихва. Ще успеете да прокарате проект, които желаете от дълго време. Проблемите ви ще се разрешават бързо и това ще ви радва. Насладете се на положителния месец!

ДЕВА




Не се чувствате добре. Нужно вие време докато се заредите с енергия. В работен план нещата се развиват добре, но не ви достига време да свършите всичко. Не бива да се подавате на умората. След 17-ти вашия късмет ще ви предоставите много добри възможности и вие не бива да ги пропускате.

ВЕЗНИ




Месеца ще започне трудно. Проблемите ви в дома просто не стихват. Не обвинявайте никого, вие сами сте си виновни. Работата ще е добре. Дори ще получите подкрепа от високопоставена личност. Забързайте темповете и не изоставяйте своята документация. 

СКОРПИОН


Благоприятния период от предходния месец продължава. Ще се радвате на внимание от страна на вашите началници. Ще постигате това, което желаете. Но,  през втората половина на месеца ще сте завладени от нов проект в живота ви ще се появи нова личност. Ще се влюбите по- бързо от колкото може да предположите и ще се чувствате щастливи.  Ако сте обвързани помислете преди да решите да флиртувате.

СТРЕЛЕЦ



Опитите ви да наваксате всичко пропуснато до момента ще се увенчаят с успех. Всичко, което ви тревожеше ще се разреши благополучно до 15-ти. Вече може да се впуснете в усилена работа, вашите шефове разчитат на вас. Ще получите обещания за повишение или най- малкото за паричен бонус.

КОЗИРОГ




Добър период на творческа енергия и успехи! Ще се радвате на нов проект, които ви дава пълна свобода за действие. Напрежението около вас е прекалено голямо. Проблемите в дома ви не са приключили и е желателно  да им обърнете внимание. Избягвайте всякакъв вид спорове!

ВОДОЛЕЙ


Месеца ще е добър за вас. Репутацията ви се покачва. Всичко се развива точно така както вие го искате. Но, напоследък забравихте своето семейство. Интимния ви партньор не е доволен от вашите постоянни отсъствия. Много е вероятно проблем свързан със семеен имот да ви изкара от равновесие.

РИБИ


Ще имате възможност за командировки. Пътувайте без притеснения. Лошото ви настроени започва да се разведрява! Ще имате шанс да напреднете в работата си. Към края на периода е добре, да не взимате никакви кардинални решения. Оставете нещата такива каквито са. Семеен проблем относно недвижим имот ще ви притесни.




0 коментара:

Публикуване на коментар