Има на света една свята дума в любовта наричаме я ний жена символът на любовта !!! Ако наранена е сега за ВСИЧКО имаш Ти вина......

сряда, 23 март 2011 г.

Месечен ХОРОСКОП Април 2011

ОВЕН

На мнозина от вас ще ви бъде трудно през април защото често ще ви се налага да се съобразявате с други хора, с техните желания и стремежи и това ще ви изнервя и прави лесно конфликтни, особено когато усещате, че нещата ви се изплъзват от контролЛюбовта ще носи приятни емоции за тези от вас, които сега започват нова връзка. Човека до вас ще ви заинтригува твърде много. Ще усещате, че е загадъчен или с твърд, стабилен характер, а това ще ви впечатлява .Изненадите, които сега ще идват при вас по един или друг начин ще са и първопричината за промяната на някои от плановете ви за 2011. Не е за лошо, напротив...

ТЕЛЕЦ

Ще се вълнувате този месец покрай различни новини, които ще са свързани с деца и млади хора от близкото ви обкръжение или от семейството ви. Особени вълнения ще има около младите дами Телец
Пътуване по здравословни причини или пътуване свързано с известно притеснение около неговата подготовка или поради неговата цел.Ще ви посетят родственици, които ще ви ангажират с разрешаването на неприятности и проблеми от семеен или финансов характер. Пазете се от клюки и интриги, които касаят семейството и брака ви
Ще планирате различни неща за дома си като ремонти, подобрения, строителство, преместване в нов дом или вилен имот и др., които сега ще имат успех

БЛИЗНАЦИ

Важни промени в живота ви носят след себе си големи притеснения, сблъсък с различни неприятности, формалности и усложнения. Ще се изиска от вас повече търпение и повече настоятелностПоводи за радост в дома ви ще има, както покрай лични празници, така и покрай успехи свързани с работа и с обществен живот. Но ще има и моменти на тъга и неудовлетворение, които ще са плод на спад в емоционалния ви тонус.Новини, срещи и събития свързани с деца и млади хора. Зачеване или раждане на дете, важно събитие в живота на деца, лични успехи, нов старт в живота и др. Ще комуникирате повече с млади хора през този месец и това ще ви влияе добре.

РАК

Април ще бъде наситен с емоции за тези, които имат романтична връзка от път. Разбира се сега може както да поставите начало на нова връзка с партньор от друго населено място/държава, така и да развиете в желаната от вас посока вече създадена такава връзка.Конфликти, които сте допуснали да възникнат през март сега постепенно ще утихнат и дори ще заработят във ваша полза, като късмет в начинание или желание, към което се стремите.Мнозина ще планират и реализират пътувания през този месец както в страната, така и в чужбина. Получаване на пари или пратки от път. Добри новини.

ЛЪВ

Ще искате да реализирате някои свои планове свързани с промени или покупки за дома и това вероятно ще срещне неодобрението на човек от семейството ви и ще бъде повод за конфликт.Близки хора ще ви потърсят в дома ви или по телефона за да ви споделят тревогите и проблемите си и да ви поискат помощ или съвет.В момент на отчаяние или депресия, тъга или безветрие в семейството ви ще се случи едно хубаво събитие, което ще създаде не само повод за радост и веселие, но може да постави едно ново начало в живота ви .

ДЕВА

Неочаквана радост свързана с допълнителни парични постъпления в семейния бюджет. Връщане на заеми, изчистване на задължения, по-високи доходи.Ще мислите и ще имате възможност да изчистите проблеми и неприятности възникнали през зимния период. Здраво стъпили на земята ще намерите най-верния път за това.Неприятна новина свързана с човек създавал ви достатъчно ядове и проблеми в живота, но въпреки горчилката няма да се зарадвате на това, което му се случва на него.

ВЕЗНИ

Различни притеснения ще налегнат младите дами Везни, но всички те ще бъдат свързани с шанса и късмета, който ще ви споходи през този месец. Напрежението и безпокойствието за бъдещето ви може да се отрази на здравето ви като временни неразположения, така че бъдете грижовни за себе си.
Неочаквани новини свързани със зачеване, бъдещо майчинство или раждане на дете. Повод за радост, която мнозина са очаквали от доста време насам.Любовта ще носи моменти на тъга, на тревоги, ще бушуват различни емоции в главите ви, което ще ви прави неустойчиви и несигурни във вашите чувства или в чувствата на партньора ви .

СКОРПИОН

Април ще бъде благоприятен месец за младите мъже от знака, които ще планират създаване на семейство, начало на съвместен живот, годеж или сватба. Въобще всички планове свързани с брака и семейството ще имат своите шансове за реализация.Напрежението на което мнозина от вас ще са подложени на работното си място ще даде отражение и върху семейните и домашни отнoшения. Ще сте склонни към конфликти и спорове по въпроси, които преди въобще не са били проблем в отношенията ви.Една среща ще ви накара сериозно да се замислите за обкръжението, в което работите или живеете. Създадена от някого интрига ви злепоставя и ви показва в нвблагоприятна светлина пред важни за вас хора.

СТРЕЛЕЦ

Април носи добри парични възможности на младите мъже Стрелец. Ще получите добри новини или предложения свързани с личните ви финанси.Като цяло месеца ще е благоприятен за всички Стрелци по отношение на разрешаването на финансови въпроси и плащания, търсене и намиране на нови възможности за по-високи доходи и др.Срещи с хора по лични или професионални причини ще ви изнервят и дори могат да предизвикат различни по характер конфликти. Много ще се ядосате някому за непремерените приказки или действия.

КОЗИРОГ

Ще имате своите лични притеснения през този месец или здравословни неразположения, които по-скоро ще са свързани с безпокойствието за вашето бъдеще. Важно е сега да знаете, че ще имате своите шансове за късмет и разумните ви действия, максималното им използване и активността ви ще доведат до значителен успех.Не пилейте времето си и не се осланяйте само на преценките и съветите на хората около вас...И тъй като любовта ще бъде щедра към мнозина възможно е сега тя да провокира начало на съвместен живот или сключване на брак, като за някои това може да е свързано с очакване раждането на дете.

ВОДОЛЕЙ

Семейни празненства свързани с рожденни или именни дни, годеж или сватба, юбилей и др. ще ви съберат с роднини. Ще търсите подходящ подарък или ще получите много подаръци, ако повода за събирането сте самите вие.
Ще мислите приятелска връзка на детето си, която или ви притеснява и вие не знаете как да въздействате за да не допусне детето ви житейска грешка или обратното, виждате, че това е нещо много хубаво в неговия живот и ще искате да направите всичко тя да се запази.Временни притеснения или безпокойства свързани с пари, но парите няма да са проблем този месец. Напротив, възможни са всякакви приятни изненади.

РИБИ

Ще е трудно на младите мъже Риби, които ще тръгнат на път този месец. Затрудненията ще са предимно на емоционална основа и ще касаят раздели с близки хора или любим човек.Младите дами ще са в очакване на добри доходи, които да им позволят да се поглезят и да обновят гардероба си, а и да поглезят тялото си с различни процедури.Мили представители на знака Риби. Сега почти всички вие ще имате своите шансове за подем: за някои в личен план, за някои в професионален, за трети по линия на обществените и политически ангажименти. Бъдете активни и използвайте неочакваните предложения.Тайни от интимен или любовен характер за близък човек ще станат повод за коментари и дискретни действия.Мнозина от вас ще са в подготовка за голяма промяна в живота си. Тя ще става бавно, но това не бива да ви притеснява, защото много неща ще зависят и от действията на други хора.Хубави моменти в службата и в бизнеса. Поводи за задоволство и удовлетворение. Ще поставите някого на мястото му, време е за това.

0 коментара:

Публикуване на коментар