Има на света една свята дума в любовта наричаме я ний жена символът на любовта !!! Ако наранена е сега за ВСИЧКО имаш Ти вина......

понеделник, 4 април 2011 г.

Близост

Целувката е най-интимния акт между двама души ,най - топлия момент ,най-романтичната част от връзката между тях .Именно една целувка разкрива намеренията на човека , с когото сме.Начинът по който ни целува по който ни гледа ,както и прегръдката .Винаги можеш да познаеш една влюбена двойка ,всичко е толкова красиво ,близоста им е очевадна и изпитват нужда да показват щастието си пред всички .Именно близоста ,която създава една целувка ,една прегръдка показва колко са силни чувствата на тези двама души .И винаги ще се разтапяме от такива сцени в киното ,защото това е любовта.Ако тези неща липсват във вашата връзка още от самото и начало то тогава това просто не е любов.Не е нещо .което може да продължи дълго ,защото партньора ви има други планове.
Как можем да познаем истинската любов? Именно чрез този жест на близост може да тествате партньора си .Ако той или тя изпитва желание за тази близост значи вие сте щастливци попаднали в споделена любов .Но ако липсва прегръдката ,радостта от срещата ви ,първата целувка за деня още докато се видите ,просто се откажете докато все още не сте свикнали с положението .Навикът е страшно нещо .Дори в любовта има навик ,затова има толкова много двойки ,които не са щастливи заедно и които разбира се търсят това което липсва навън. Казвам го със съжаление ,защото в повечето случаи липсва именно това близост ,дори секса не е от толкова голямо значение ,колкото една прегръдка .Въпроса е да се разбере навреме за да няма наранени после и да бъдем наистина щастливи ,а не да подържаме връзка от съжаление или страх от това ,че ще останем сами.

0 коментара:

Публикуване на коментар