Има на света една свята дума в любовта наричаме я ний жена символът на любовта !!! Ако наранена е сега за ВСИЧКО имаш Ти вина......

сряда, 30 март 2011 г.

Какъв човек сте според първата буква на вашето име?

Буква А
Името Ви е под влияние на буквата „А” и тя Ви гарантира успех и начало на промени, които ако не се осъзнаят и ръководят ще разклатят устоите Ви. Имате желание за развитие и самоусъвършенстване, и имате условия да изпъкнете в обществото. И тъй като, буква „ А” олицетворява и „АЗ”-а, опасността при вас е да прекалите с егоизма и възвеличаването си. Уважавайте мнението на другите, те също могат да ви помогнат.

Буква Б

Името Ви е под влияние на буквата „Б”, която Ви помага да материализирате своите идеи. Обикновено успехите Ви идват в средата на живота Ви. Имате самостоятелен характер и държите на семейството. Чувствителни и щедри сте към другите, но понякога може да развиете прекалено остро собственическо чувство и ревността Ви да Ви изиграе лоша шега. Така няма да задържите човека до себе си, а само ще го отблъснете.

Буква В

Името Ви е под влияние на буквата „В”. Хората Ви мислят за уравновесен, но в себе си живеете в два различни свята. Имате здрава основа, на която да стъпите, чувство за отговорност и сте много приспособими. Обичате да пътувате и сте много общителни.Понякога се затваряте в себе си и търсите равновесието, което Ви е необходимо – сигурността. Внимавайте с крайностите, защото понякога сте непрактични и можете да загубите приятелите си.

Буква Г

Името Ви е под влияние на буквата „Г”. Това Ви помага да държите в себе си запас от физическа и духовна енергия. Отличавате се с методичност и не обичате да сте в подчинено положение. Обичате хубавата музика и сте търпеливи, и организирани. Не сте от хората, които прощават лесно, защото много държите на истината. Внимавайте, защото е възможно да развиете остро чувство на собственост и да станете високомерни и мнителни.

Буква Д

Името Ви е под влияние на буквата „Д” и за това притежавате творческо вдъхновение и сила да наложите равновесие между собствените Ви противоречия. Лоялни сте към хората около себе си, романтични сте и се радвате на живота. Обичате промените, общуването и сте взискателни както към себе си, така и към другите. Лесно избухвате и трябва да внимавате със сарказма и острия си език, защото знаете как да наранявате околните.

Буква Е

Името Ви е под влияние на буквата „Е” и за това често страдате от неуравновесеност. Лесно може да промените начина си на живот. От Вас зависи как да използвате вибрацията на „Е” – дали за добро или за зло. Лесно се приспособявате, смели сте и всеотдайни. Успешно можете да се реализирате в живота, защото имате амбиции и силен ум. Отдават Ви се чуждите езици. Внимавайте, защото сте податливи на изкушенията и лесно избухвате, а това може да доведе до нервни разтройства и проблеми на храносмилателната система.

Буква Ж

Името Ви е под влияние на буквата „Ж”.Тя е символ на проявата на живота и може да разчитате на материален успех. Честни сте и разчитате и другите да са искрени с Вас. Отворени сте към хората и можете да се развиете в социален и духовен план. Умеете да анализирате проблемите си и да намерите равновесието в себе си. Бъдете чисти в душата си, за да не тръгнете по пътя на физическото страдание, не издребнявайте, за да не внасяте напрежение в душата си.

Буква З

Името Ви е под влияние на буквата „З”.Можете да се насочите към окултните науки или да се занимавате с творчество.Всячески се стремите към материалното благополучие.Силни сте като характер, но понякога прибързвате в действията си. Имате добри възможности да се развивате и може да се надявате на обществено признание, защото знаете как да защищавате личните си интереси. Имате нужната практичност, но не прибързвайте. Внимавайте с прекалената си обидчивост и избягвайте агресията. Понякога твърде много се колебаете.

Буква И

Името Ви е под влияние на буквата „И”.Идеалът Ви е свързан с Вашите постижения. Волята Ви е силна и можете да повтаряте нещата отново и отново, докато не стигнете съвършенство. Притежават ентусиазъм и практичност. Решителността Ви Ви помага да се развивате, умеете да ръководите и то доста практично и умело. Внимавайте да не станете мнителни и егоцентрични. Не се отчайвайте, когато всичко около Вас се руши и трябва да градите отново.Ще успеете!

Буква Й
Името Ви е под влияние на буквата „Й”. Имате развито чувство за самосъхранение и практичен ум. Можете да постигнете материални успехи и имате сили да растете в социалне план. Имате чувство за отговорност и това ще Ви помага в търговските сделки. Разчитате предимно на себе си и това Ваше недоверие понякога ще Ви пречи във връзките Ви с хората около Вас. Оригиналните Ви идеи ще предизвикват възхищение и уважение. Внимавайте да не се отдадете на кариеризма и се опитайте да несте такъв инат.

Буква К

Името Ви е под влияние на буквата „К”. Изпълнениет сте с много противоречия, а това не винаги води до устойчив характер. Обичате движението и сте надарени с много способности. Имате силна интуиция и амбиция да постигнете много неща в живота. Понякога сте човек на крайностите и трябва да се самодисциплинирате. По-често общувайте и разчитайте на интуицията си. Можете да постигнете много, стига да поискате. Внимавайте със скруполите си и не бъдете отмъстителни. Не се оставяйте на течението.

Буква Л

Името Ви е под влияние на буквата „Л”. Тя ще Ви даде стоицизъм и равновесие. Раздавайте щедро, но и разумно. Движите се нагоре и носите в себе си много духовни качества. Вие сте естествен лидер и работите много. Дарени сте с изтънченост, с широк мироглед и с влечение към изкуството. Понякога имате грешна представа аз хората и трудно си избирате партньори. Внимавайте с Вашия перфекционизъм и желание да се налагате. Прощавайте! Всеки има право на втори шанс.
Буква М

Името Ви е под влияние на буквата „М”, която се свързва с материята и физичния свят. В най-висшата си степен сте готови на големи саможертви. Вие сте изключително духовен човек и сте готови да помагате на всеки, който има нужда от Вас. Трудолюбиви сте и сте готови да носите кръста си отговорно и храбро. Няма друга такава буква. Държите на семейството си и много от нещата безропотно преглъщате. Внимавайте с желанието си да се налагате, защото можете да стигнете до маниакалност. Не се жертвайте толкова и се опитвайте да показвате чувствата си, защото хората около вас няма как да ги разгадаят.

Буква Н

Името Ви е под влияние на буквата „Н”, която ще Ви подложи на много изпитания, които ще преодолеете чрез негативни опитности. Много често влизате в противоречие със себе си. Общувайте често с децата, защото те ще Ви помогнат да преодолеете отрицателните натрупвания. Можете да постигнете много материални успехи, но това ще е по-трудно в личните Ви връзки. Бъдете търпеливи и ще имате желаното обществено положение.Имате голям ентусиазъм и въображение.Внимавайте да не стигнете до „нарцисизъм” и не се поддавайте на ревността и омразата.

Буква О

Името Ви е под влияние на буквата „О”, което Ви дава свободата, за която толкова много хора мечтаят. Изключително чувство за ред и по-силна мисъл от много от буквите. Всяко Ваше начинание ще бъде доведено до успех. Осъзнавате ценностите на живота, носите чувство за отговорност и умеете да натрупвате средства. Нуждаете се от повечко любов, отколкото си мислите. Внимавайте Вашият стремеж да не се превърне в маниакалност. Затваряте се в собствената си черупка, ако усетите опасност. Не приемайте всичко с подозрение. Склонни сте към ревност.

Буква П

Името Ви е под влияние на буквата „П” и тя Ви дава стабилност и независимост. Носите в себе си пламъка на амбицията и реформаторството. Вие сте интелектуален тип човек със своя оригиналност. Силата Ви е в голямата Ви интуиция. Лесно можете да излезете от всяка тежка ситуация.Чувството Ви за достойнство е развито в голяма степен и това може да Ви изиграе лоша шега, че сте непогрешими. Избягвайте сарказма и не бъдете омъстителни. Научете се да преодолявате ревността си.

Буква Р

Името Ви е под влияние на буквата „Р”. Тя Ви дава силна духовност и жизненост. Понякога сте дръзки и на моменти колебливи. Имате неспокоен характер, но пък сте родени с добра основа, на която можете да се опрете, за да постигнете високите си цели. Не искайте всичко веднага и приемайте пораженията като уроци, които трябва да усвоите. Имате практичен ум и търговски нюх и сте човек, който очаква материална стабилност. Има осасност да станете високомерни и безкомпромисни. Прощавайте, за да не стигате до разочарования.

Буква С

Името Ви е под влияние на буквата „С” и Ви носи както подвижност, така и непостоянство. За Вас, среден път няма – или ще се поддадете на прекалените си емоции и завист или ще тръгнете по пътя на духовното развитие. Имате амбиции и сте толерантни. Жадно търсите хармонията в живота си. Във Вас се крият творчески заложби – развийте ги! Общувайте повече и покажете всеотдайния си характер. Внимавайте с Вашите предразсъдъци и не бъдете такива идеалисти. Приемете Любовта в себе си и я отдавайте и на другите.

Буква Т

Името Ви е под влияние на буквата „Т”. Изтъкани сте от противоречия и в същото време се стремите към устойчивост. За Вас съществува или само добро или само лошо – няма нюанси. Склонни сте да командвате и да се превърнете в диктатор. Това ще Ви пречи в личните Ви връзки. Любопитството Ви тласка да вървите напред и да градите отново и отново. Умеете да се нагаждате в сложна обстановка. Не се колебайте, а твърдо преследвайте целите си. Внимавайте с Вашето безразсъдство и не се опитвайте да манипулирате хората около Вас.

Буква У

Името Ви е под влияние на буквата „У” и сте устремени да преследвате Истината и да сибете Любов около себе си. Обичате топлината и семейния уют. Надарени сте с богато въображение и много често страдате. В себе си носите голямо сърце, което е отдадено на хората. Не изпускайте добрите условия, които животът Ви предоставя. Умеете да слушате и имате чувство за мярка. Внимавайте да не развиете себелюбие и бъдете по-решителни. Не бъдете потайни.

Буква Ф

Името Ви е под влияние на буквата „Ф”, която Ви дава голяма сила да градите или да рушите. Лоялни сте към приятелите си и сте твърди в намеренията си. Държите много на материалната си задоволеност и хармония. Често се затваряте в себе си, заради противоречията в характера си. Привличате хората и имате безпогрешна преценка за тях. Можете да се занимавате с бизнес или някакъв вид изкуство. Внимавайте и не прекалявайте с илюзиите си, за да намерите верния път в живота си. Оптимизмът Ви е заразителен, но избягвайте прекалената си пресметливост.

Буква Х

Името Ви е под влияние на буквата „Х”. Действате успокояващо на хората, а трудностите Ви дават хъс да се борите. Справедливи сте и стъпвате здраво на земята. Можете да заемате отговорни постове, защото сте организирани. Не изпадайте в дребнавост. Склонни сте да поемате отговорностите на другите. Отворени сте за новите идеи. Умеете да контактувате с хората. Внимавайте със съмненията и насочете работата си в полза на човечеството, така ще проявите своя конструктивизъм. Не изпадайте в песимистични настроения и не се вкопчвайте в миналото.

Буква Ц

Името Ви е под влияние на буквата „Ц”. Разпилявате много енергията си, вместо да я в прегнете в градивните си идеи. Обичате живота, умеете да убеждавате и сте много добър артист. Приспособявате се лесно към средата. Прекалено много се отдавате на емоциите си и противоречията, които се появяват във Вас. Любознателни сте, но сте и склонни към авантюризъм. Бързо се палите и лесно прощавате. Понякога сте нетактични.Внимавайте с черния си дроб. Отрицателните емоции,които трупате ще Ви доведат до непрактичност. Трудолюбиви сте, но често пропилявате шансовете си. Използвайте възприемчивостта си в своя полза.

Буква Ч

Името Ви е под влияние на буквата „Ч”, която е свързана с учението. Имате силата да се справяте с трудностите, които Ви се изпречат на пътя.Дават Ви се добри възможности за реализация, заради практичния Ви ум. Вие сте пълни с идеи и умеете да ги реализирате. Преследвате целите си с голяма методичност и търпение. Родени сте да учите и да намирате подкрепа в хората около Вас. Внимавайте, когато решите да се „носите по течението”, може да се отдадете на леност. Не се възгордявайте от собствената си интелигентност и не се засягайте толкова.

Буква Ш


Името Ви е под влияние на буквата „Ш”.Преследвате личните си цели и може да сте изтъкани както от отрицателни,така и от висши духовни енергии. Устойчиви сте и търсите материалната сигурност. Понякога сте дръзки и непредвидими. Прями сте и казвате истината в очите. Бъдете постоянни и обмисляйте всяко ваше действие. Имате желание за лично усъвършенстване. Внимавайте с Вашата нетактичност. Не бъдете крайни и трансформирайте наченките на егоизма си.

Буква Щ

Името Ви е под влияние на буквата „Щ”,която Ви дава сила и разум. Имате оригинални идеи, нетрадиционни. Не обичате да Ви управляват и умеете да се борите. Постоянни сте в чувствата си и добронамерени към хората. Внимавайте с Вашите скруполи и не бягайте в свой измамен свят. Ако се колебаете, премислете отново действията си.

Буква Ю

Името Ви е под влияние на буквата „Ю”. Трудно някой ще е в състояние да Ви обезсърчи и твърдо вървите към начертаната цел. Предпазливи сте и имате стабилен характер. Богатата Ви душевност може да Ви насочи към духовните области. Оптвате се да постигнете добро социално положение и добре се владеете. Избягвайте депресията, защото можете да стигнете до емоционална зависимост. Толерантни сте и имате нюх за търговия. Внимавайте с Вашата подозрителност и враждебност. Не плувайте по течението.

Буква Я

Името Ви е под влияние на буквата „Я”, която Ви носи големи затруднения и препятствия в живота, но за сметка на това сте се научили на търпение. Имате силна памет и умеете да защищавате личните си интереси. Семейството е от голямо значение при Вас и то Ви дава нужната опора. Имате амбициозен характер и успешно лавирате, когато това е необходимо. Свободолюбиви сте, но внимавайте с необмислените решения. Възможно е на преден план да излезе Вашия егоизъм или да се отдадете на леност. Не завиждайте на успехите на другите!

0 коментара:

Публикуване на коментар