Има на света една свята дума в любовта наричаме я ний жена символът на любовта !!! Ако наранена е сега за ВСИЧКО имаш Ти вина......

петък, 11 февруари 2011 г.

Месечен ХОРОСКОП Март 2011

ОВЕН


Каквото посяхте през януари, сега ще покълне и скоро ще даде резултати. Нещата потръгват, бавно и полека. Времето се затопля, можете да помислите за освежаване на дома си или да се огледате за нов, ако този не ви удовлетворява. Любовта от февруари също върви добре и ви подкрепя в начинанията ви. Тези, които са в продължителна любовна връзка ще имат някои недоразумения, най-вече с желанието на половинката да и отделяте повече време и да не сте толкова заети в работа.
ТЕЛЕЦ

Това е месецът на новото, на промяната, всичко, което сте чакали, но досега ви е убягвало. Пригответе се да го посрещнете, за да не го изпуснете и после не се знае кога ще дойде пак. Очакват ви интересни преживявания и хубави впечатления. Разбира се говорим за личния ви живот, за любовта. В работата нещата са добре, ако имате добри съдружници даже може за малко да си починете от там и да се отдадете на хубавите неща.
БЛИЗНАЦИ
Добър период за работа, започвате нещо ново, което ще доведете до успешен край и което ще подсигури бъдещето ви. Възможно е и други хора да са привлечени от дейността ви и да ви подкрепят. Не им отказвайте, помощта им ще ви е от полза. В любовните отношения нещата също са наред и всичко върви по вода, партньора ви ще ви радва и вкъщи ще цари мир и спокойствие.
РАК

През март ви очакват придобивки. Ако сте направили решителната стъпка през февруари, сега всичко е спокойно и върви в един коловоз. Работете и покажете на другите, че можете да се справяте с всякакви задачи. Придобивките ще са най-вече материални и то за вкъщи. А може и направо нова къща или имот да си купите, нещо, към което отдавна се стремите.
ЛЪВ
И този месец ще е на ваша страна. Ще се реализирате на няколко поприща, а това ви носи радост. И в работата и в личния живот шансовете ви за успех са много добри. Всичко е с вас и ви помага. Нови придобивки ще ви зарадват, ще пътувате и ще сте влюбени. Много добър месец за лъвовете.
ДЕВА

Леко напрежение витае във въздуха. Но вие няма да му се поддадете и да се откажете от плановете си. Точно обратното, препятствията още повече ви амбицират да се справите по най-добрия начин с проблемите. Късметът е на ваша страна, не се отказвайте и дори поемете нови предизвикателства. Няма да ви стига времето, но пък вие не се боите от повече работа. В семейството изникват неочаквани проблеми, с които трябва да се справите, за да не се задълбочат.
ВЕЗНИ

Време да избирате. Обмислете всичките си идеи и за съжаление изберете само една, защото няма да имате време и сили да изпълните всичко. Възможна е нова работа, преместване на друго място. Ще бъдете подложени на изпит, за който не трябва да се притеснявате, имате необходимите знания, за да се справите и то отлично.

СКОРПИОН
През март ситуацията се усложнява. Предстоят ви проблеми в работата, проверки на търпението ви. Някои от плановете ви ще се отложат, но не можете да направите нищо по въпроса, освен да чакате. Няма смисъл да хабите нерви, така пък ще имате време да погледнете за други идеи, които могат да се осъществят. Възможно е да ви се наложи да промените не само възгледите си, но и с някои от нещата си. Но го приемете от положителната страна, освобождавайки се от старото, отваряте място за новото. Това важи и за отношенията с половинката. Труден момент, но не и непреодолим.

СТРЕЛЕЦ

Най-важно сега е да разрешите семейните проблеми, за да не ви вгорчават живота и да ви пречат в развитието. Не може да държите нещата на едно положение, трябва да има промяна. Трябва да промените вярванията и действията си. Ако не го направите ще стане още по-лошо. Отдайте му се и ще видите после добрите резултати.В работата периода е добър и няма да имате проблеми.

КОЗИРОГ

Трудно ще ви е през март. Искате да осъществите замисленото, но не ви се отдава възможност. Постоянно изниква някаква пречка. Освен материални проблеми има и психическо напрежение. Караници, крайни срокове, много документация. Вие не обичате да се занимавате с такива неща и това ви изнервя допълнително. Затова побързайте да се отървете от всичко това и да поемете смело напред. Загърбете съмненията и тревогите, сложете голямата усмивка и се хвърлете в играта.
ВОДОЛЕЙ
Малко напрегнат месец е март. Очакват ви изпитания и проблеми. Добре е да ги посрещнете открито и да се справите с тях, колкото е възможно по-бързо. Поговорете с бизнес и личните си партньори, защото и в двете сфери се очакват разногласия. Трябва да вземете няколко важни решения, от които зависи бъдещото ви развитие.
РИБИ

Това вече е вашият месец. Осъществява се някои от желания ви, плановете ви потръгват и от вас се иска само да ги насочвате в правилната посока. Ще ви обърнат внимание и ще ви подкрепят. В работата проблемите лесно отпадат и получавате нови възможности да се изявите.
В личен план всичко върви по вода, отношенията ви са прекрасни, радвате се един на друг и се подкрепяте.
















0 коментара:

Публикуване на коментар