Има на света една свята дума в любовта наричаме я ний жена символът на любовта !!! Ако наранена е сега за ВСИЧКО имаш Ти вина......

четвъртък, 20 януари 2011 г.

Как Жените си избират МЪЖ

Жените избират партньора си по овала на лицето. Предпочитат силните, мъжествени черти. 
Според изследванията мъжете с четвъртита челюст и изпъкнали вежди са предпочитани за кратки и бурни изживявания. Те са неустоими и обикновено се радват на ласките на много жени.


По-мъжествени на вид, но и по-склонни към насилие, неподчинение на началници и изневяра. 
Обаче жените по правило, без да мислят много-много, са готови по-лесно да се отдадат на по-мъжествения тип мъже, дори да имат предчувствие, че ще е за кратко.

Тези с по-женствени черти, по кръгли и пухкави лица и плътни устни будят повече доверие за по-дългосрочни и скрепени с брак връзки. Възприемат се като надеждни бащи и съпрузи, трудолюбиви, любвеобилни и загрижени за жената до себе си.
Така си е от край време жените искат мъж в истинския му вид ,хем да е мъжествен ,красив ,умен и забавен ,но и да е добър и добре сложен и материално осигорен.Изобилието на тестостерон у някои мъже се свързва и с повишената им склонност към изневяра и насилие в отношенията им с партньора. Така че макар да произвеждат качествено потомство, в доста от случаите, извънбрачно, те обикновено не са най-добрите родители и верни съпрузи. Може би именно че поради своите физически характеристики, те са разглезени от жените и смятат, че всичко им е позволено. Докато другият тип мъже компенсират онова, с което не ги е надарила природата с повече интелект, такт, нежност и себеотдаденост, така че да успеят да задържат по-дълго жената до себе си. 
Жените трябва да внимават как си избират мъж и какъв критерий си поставят затова ,защото връзката с някой мъжкар определено не трае дълго ,докато ако е по интилигентен и умен мъжът шансовете за връзка на сериозно ниво са по-големи. Външния вид лъже ,затова мили дами внимавайте като търсите партьор!!!

0 коментара:

Публикуване на коментар