Има на света една свята дума в любовта наричаме я ний жена символът на любовта !!! Ако наранена е сега за ВСИЧКО имаш Ти вина......

петък, 14 януари 2011 г.

Секс проблем с ерекцията

Според анонимни проучвания, половината от мъжете казват, че не са щастливи със сексуалния си живот (много от тях се оплакват от жените си). Повечето не се допитват до професионална помощ, но при повечето частни терапевти, най-често срещания проблем е "Не мога до вдигна" и естествено обратното, "Свършвам твърде бързо". Повечето мъже са имали малко опит със слаба или частична ерекция, особено когато са пили, уморени, натоварени, липсва им усамотение, или са с нов партньор. Притеснението е често срещан фактор тук. Когато мъжът не може да получи ерекция, през повече от 25% от времето, това се казва "импотентност". Според фактите, повечето проблеми с ерекцията започват с физически проблем, като диабет, употреба на наркотици и алкохол, лекарства за високо кръвно налягане. Така, че отидете при уролог. Има инжекции за импотентност, ако не може да бъде излекувана по друг начин. Психологическите реакции на импотентност се включват в проблема, разбира се. В повечето от случаите с проблеми с ерекцията могат да бъдат излекувани с комбинирано физическо и психологическо лечение.
Средностатистическият мъж има по няколко ерекции на нощ, дори и на 65 години пенисът е еректирал по час и половина на нощ. Ако нямате ерекции и след проверка и лечение за физически проблеми, имате нужда от психологическо лечение. Повечето терапевти лекуват проблемите с ерекцията чрез (1) обучаване мъжа как да задоволява партньора си без да използва пениса си и (2) или стимулиране на пениса от партньора няколко пъти (без прекъсване или еякулация) докато мъжа постигне увереност, че става. Връзката също трябва да бъде затвърдена. Има книга, в която има начини сами да си помогнем за този проблем. Разнообразието от психотерапии е ефективно при 2/3 от случаите, отразяващо ролята на психологическите и междуличностни фактори. Но не пренебрегвайте физическите причини; те са важни.
Притеснението идва когато за първи път не можете да го направите два пъти, паниката - когато за втори път не можете да го направите веднъж.

0 коментара:

Публикуване на коментар