Има на света една свята дума в любовта наричаме я ний жена символът на любовта !!! Ако наранена е сега за ВСИЧКО имаш Ти вина......

понеделник, 24 януари 2011 г.

Месечен ХОРОСКОП,Февруари 2011


ОВЕН
Февруари е месеца на любовта и за вас няма да е изключение. Потопете се в любовта, потърсете си партньор, приятели, контакти. Не е хубаво да бъдеш сам. Не забравяйте и работата, но през този месец тя ще върви по-спокойно и полека, за да имате време за извънработни занимания. Но това не означава да зарежете бизнеса, дори да го държите на същото ниво пак е по-добре, отколкото да се откажете от него. Насладете се на любовта и после пак на работа.
ТЕЛЕЦ

Отворете си очите и преценете какво е наложително да правите. Вас ви интересуват сигурните проекти, а не бързи пари, които и бързо ще изхарчите. Мисленето ви е много по напред, да осигурите бъдещето си. Премислете нещата не три, ами тридесет пъти, защото имате някои грешки в миналото ви, които не трябва да повтаряте. И се успокойте, идва пролетта, а с нея и хубавите неща в живота ви.
БЛИЗНАЦИ

Този месец е добър да направите промени в дома си, които планирате отдавна. Тъй като през февруари ще ви се отдава всичко, не се отказвайте от целите си. Колкото и да се натоварите и каквото и да започнете, ще ви се отдава и ще го свършите добре и навреме. Ще имате много поводи за радост, но внимавайте в любовта, там са възможни недоразумения, които ще доведат до главоболия. Вземете мерки навреме, за да не избухне някой голям пожар, който да изгори връзката ви. Много малко от вас имат стабилни връзки и благодарение на компромисите, които правят няма да имат проблеми с партньорите си.
РАК

ако не сте успели през предния месец да промените положението си, ще можете да го направите сега. Поемате повече отговорност или пък коренно променяте заниманието си. Всичко ви се отдава лесно и ще изпълните планове, които ви преследват отдавна. Интимните отношения са променливи, макар и по-скоро положителни, от колкото отрицателни. Има опасност от финансови проблеми, затова внимавайте как харчите и за какво. Не е сега моментът да рискувате, затова не вярвайте на всеки, които ви убеждава, че ще ви помогне да инвестирате парите си.

ЛЪВ

Февруари се събуждате от зимния сън и сте готови за нови предизвикателства. Очаквайте положителна промяна, която ще ви зарадва и ще ви покаже, че сте на прав път, че сте силни и смели. Може да е награда, материална или духовна, която заслужено ви се пада. Ще се разрасне бизнесът ви, но това пък ще ви отдалечи от семейството, което може да доведе до проблеми, ако не се организирате и не намерите време да обърнете внимание на дома. Близките ви разбира се, ще продължат да ви подкрепят, но и ще се сърдят от време на време.
ДЕВА
През този месец ще ви върви в работата и не е изключено да направите така желаната крачка напред. Ще завършите и то успешно задача, която имате от дълго време, може да получите повишение или награда за добре изпълнени задължения. Ще се почувствате точно на мястото си и сигурни за бъдещето си. Има много хора, които ви подкрепят и вярват във вас. И колеги и роднини и близки. Ще се чувствате много добре и оценени.

ВЕЗНИ
След блестящо започващата година, февруари ще ви донесе леко разочарование. Но все пак не може всичко да блести. В работата не се напъвайте много, по-скоро ще ви идват обикновени идеи, които няма да се отличават с нищо от тези на колегите ви. Не се бутайте напред, по-добре стойте в сянка, защото ако много напирате, само ще се разочаровате. Използвайте това мъртво време да очертаете бъдещите си планове и да измислите най-правилния път, за да ги постигнете.

СКОРПИОН
През този месец гледайте по-реално на живота. Възможно е приповдигнато ви настроение да ви изиграе лоша шега. Ще има обстоятелства, които могат да ви препънат, затова действайте по-умерено. Резултатите ще са добри, но няма да дойдат толкова бързо, колкото искате. Предстоят ви делови пътувания. В дома ще направите промени и са възможни нови придобивки.

СТРЕЛЕЦ

Все още се усеща авантюристичният ви дух. С всички сили се борите за това, което искате и затова ще успеете. Не се отказвайте, продължете и занапред по същия начин. Всичко зависи само от вас и няма защо да разчитате на други да движат нещата. Не се отказвайте точно сега, факторите са добри за успех и са във ваша полза. За съжаление в личния живот не всичко върви на добре, там нещата по-скоро отиват в съвсем друга посока.

КОЗИРОГ

Внимателно планирайте всичко, дори и грешките. Ако не можете сами, си намерете партньори, на които да разчитате. Но не започвайте без да сте си изяснили всичко, защото така ще си навлечете много главоболия. Бъдете готови за компромиси, но не такива, които да ви накарат да се откажете от принципите си.В личния живот нещата са розови, разбирате се, правите планове за бъдещето.

ВОДОЛЕЙ

През февруари ви очакват промени в работата. Те ще са основно в две насоки – голяма промяна, която чакате отдавна и сбъдва и най-смелите ви желания или пък промяна, но защото не сте успели да свършите всичко както трябва и сега се налага да преправяте. Това разбира се, ще ви отнеме малко повече време, но и то е за хубаво. Затова не се притеснявайте, а следвайте пътя, който сте си определили и нещата ще се наредят. Вътрешния ви глас не ви подлъгва, затова го слушайте и се ръководете от него.В любовта ви очакват щастливи моменти, всичко върви като по вода.

РИБИ

Не се изхвърляйте много през този месец. Имате големи планове, но не можете да покриете навсякъде. Ако надцените възможностите си, ще имате проблеми, ще изпуснете важни неща. Не поемайте излишни рискове, а следвайте правия път. Внимавайте със финансите, възможни са загуби заради необмислени действия. Непредвидени обстоятелства ще ви принудят да промените плана си на действие, но няма страшно, после нещата ще се оправят.








0 коментара:

Публикуване на коментар