Има на света една свята дума в любовта наричаме я ний жена символът на любовта !!! Ако наранена е сега за ВСИЧКО имаш Ти вина......

сряда, 19 януари 2011 г.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ,Януари 2011

ОВЕН


Първият месец на годината не е за почивка от празниците. За вас той е моментът да дръпнете напред в бизнеса, да загърбите проблемите и да си поставите ясни и постижими цели. Ако сега не се отчайвате и мотаете, ще сте няколко крачки пред конкурентите. Ако нямате собствен бизнес, не се колебайте да обмислите идеите си в тази насока. Не се плашете от кризата, вие сте смели и упорити и ще оцелеете. Възможно е да смените работата си, защото сега си давате сметка, че сегашната ви спира по пътя нагоре и тъпчете на едно място.Пазете се от настинки, движете се повече, излизайте сред природата. Трябва да компенсирате умствената работа с повече почивка, която пак няма да е почивка в пълния смисъл на думата, защото мозъкът ви работи на пълни обороти.

Имате проблем, който трябва да разрешите през този месец, за да не го влачите цяла година. Най-вероятно е проблема да е от парично естество, но може и да е косвено свързан с пари, например проблем в службата. Разрешете него и после се погрижете за семейството. Намалете ритъма, прекалено е бърз за вас, а това ще ви изтощи и докара неприятности още в първите дни на годината.

През януари няма да се чувствате много добре и трябва да се лекувате. Заболяването ще е в резултат на тревоги, нервни напрежения, които отслабват имунната ви система, което предразполага организма ви към болести. Затова позабавете темпото и не се нервирайте. Не бързайте, когато вземате решения и не слушайте прекалено много чужди мнения. Има хора, които ви завиждат и се опитват да ви навредят, затова се пазете.

Все още сте уморени, депресирани, не ви се прави нищо. Сега не е моментът за това. Отървете се по-бързо от тези настроения и догонете останалите. Все още имате добри шансове да се включите в играта и дори да постигнете успех. Възможностите са много, ако знаете какво искате, не се колебайте, а се насочете към него. Сега е времето, ако мислите да смените работата си, ще се получи много по-добре от колко сте го мислели. Лек тъмен нюанс внасят проблемите вкъщи, но не е нещо непоправимо.

Януари ще е скучен и рутинен. Нищо ново няма да ви изненада през този месец, затова пестете силите си. Не се мъчете сам да правите нещо, разчитайте на верни хора, които да ви помогнат. Любовта ще ви изненада малко неприятно – цялата тази рутинност ще и се отрази зле, затова насочете силите си натам, а не към работа.

През този месец ще получите знак с какво трябва да се занимавате през тази година. Знакът ще е доста ясен, така че няма как да го пропуснете. След това вече ще знаете в каква посока да поемете, виждате благоприятният изход и можете да си направите по-добре плановете. Това ще ви успокой и ще имате време да обърнете внимание на любовта. Нещо, което чакате от дълго време ще се появи при вас и ще ви донесе щастие. Пазете се от ревността, тя може да развали нещо, което сте изграждали дълго време.

Проблем, който ви притеснява от известно време, ще намери решение през този месец. Свеж полъх се чувства в живота ви и дори е възможно да го промени из основи. Имате вродена съобразителност, което заедно с качеството ви да убеждавате хората в идеите си ще ви донесе успехи в сфери, които досега са ви се стрували недостижими. В любовта също ви очакват победи.

Няма за какво да се притеснявате през този месец. Ежедневието ви ще е нормално. Имайте повече позитивна нагласа и нещата ще вървят добре. Важно е още като започвате да знаете, че ще се справите. Преди сте имали проблеми, но сега те вече са зад гърба ви и няма какво да ви пречи. Всичко в бизнеса е добре и се развиват както искате. Имате достатъчно опит и знания, за да се справите със задачите си. В любовта ви очакват радостни преживявания.

Имате нужда да се откъснете малко от ежедневието и да се разтоварите. Излизайте повече, ходете сред природата, нищо, че е зима. Имате нужда от свеж въздух, за да можете да вършите работата си. Добро начало за годината ви очаква. Или ще започнете нещо ново или минавате в нов етап от развитието си. Движи ви стремежа към свобода и независимост. Искате да покажете на какво сте способни и да се реализирате. Това го има и в личните взаимоотношения. Вече сте взели решение, трябва само да го осъществите.

Сложен месец, противоречив. Не знаете какво искате, не знаете накъде да поемете и това ви прави песимисти. Потърсете някакъв знак към какво да се насочите, консултирайте се с хора, на които можете да имате доверие. Време ви е да се ориентирате и да поемете по своя път. Но бъдете сигурни, че това, което започнете сега, ще се развива и ще ви носи удовлетворение дълго време.

Годината започва много добре за вас. Още от първия месец ще започнете работа в желаната от вас насока. Трябва да вярвате в успеха си и да действате смело. Дребни проблеми възникват, но на фона на голямата цел те са незначителни и ще ги преодолеете бързо. Не ги оставяйте за после, защото тогава само ще ви пречат. Но това, че ви потръгва не бива да ви успокоява и трябва да внимавате и да не се отпускате. Имате навика да губите време в подробности, които нямат пряка връзка със случващото се. Стегнете се и действайте, иначе благоприятният момент ще отмине.

Очакват ви проблеми през януари, от които трябва да се отървете, за да потръгнат другите ви неща. Искате бързо, бързо да ги разкарате, но няма да стане така. Трябва внимателно и обмислено да преминете през всеки проблем, за да не се появи отново. След това вече започнете изпълнението на новите си планове. Но също бавно. Което е доста неприятно за вас, тъй като вие не обичате ограниченията, но е по-добре така, от колкото нулев растеж. Положителното през този месец е, че покрай вас има хора, които ви харесват и подкрепят.




0 коментара:

Публикуване на коментар