Има на света една свята дума в любовта наричаме я ний жена символът на любовта !!! Ако наранена е сега за ВСИЧКО имаш Ти вина......

събота, 11 декември 2010 г.

Сексът

По много отношения жените и мъжете имат доста общи неща. Като например сексът...И двата пола изпитват еднаква нужда от него ,но по различен начин. Мъжете следват своя нагон и просто искат да се задоволят физически, а жените търсят емоционалното в самия акт .Ако тези неща са в синхрон ,тогава става най-добрия СЕКС.А ,когато има добър секс се получава и добра връзка. И все пак не е препоръчително да проверявате дали си пасвате сексуално още на първата среща.
Мъжете могат да имат извратено подсъзнание ,но не биха продължили с вас ,ако се хвърлите в леглото им на от първия път. Разбира се те на това се надяват ,но после премислят нещата и решават друго.
Когато една жена има чувства към един мъж ,само тогава тя му се отдава изцяло. Защо казвам това ли !? Защото господата трябва да знаят ,че няма перфектен секс ,а перфектна любов.Разбира се има и такива ,които си го знаят ,но аз да им припомня...
Сексът е начало ,сексът е удоволствие ,когато е споделено, сексът е чудо и необходимост. Иначе Господ нямаше да създаде жената .И както мъжа ,така и жената могат да изпитат оргазъм.Ако има хора ,които не са изпитали това чувство ,те просто не са правили секс.
Затова не трябва да злоупотребяваме с него. Има доста хора ,които си мислят ,че чрез обява или сайт за запознанства могат да си намерят безплатен секс и просто ей така някой ще се съгласи.

Например аз имам доста неприлични предложения от мъже в един сайт за запознанства. Разбира се това не изключва възможноста да има нормално мислещи хора. Но със сигурност има жени ,които предлагат същото.

Сексът е ЛЮБОВ - наслаждавайте му се...

0 коментара:

Публикуване на коментар